OLIEBOLLENTOERNOOI OP 27 DECEMBER!
Heeft u zin om samen met familie, vrienden of collega's een gezellig avondje te volleyballen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! G

Opgeven kan in een team (min. 6 personen incl. 2 VROUWEN) of individueel. Vermeld in uw mail uw teamnaam + de namen van uw teamleden.

De eerste wedstrijden beginnen om 19.30 uur, dus kom op tijd.

Kosten:
Per team (min 6 personen incl 2 vrouwen): € 10.-
Individueel: € 2.-
Kosten te betalen op de avond zelf bij aanmelding.

AANMELDEN KAN TOT: VRIJDAG 27 DEC 14.00 UUR!

De vereniging neemt deel aan de NeVoBO-competitie. VVWieringermeer heeft verschillende teams, waaronder Recreanten 1, Recreanten 2, Jeugd A, Jeugd B en Jeugd C. De vereniging speelt elke maandag in de Zuiderzeehal met daarbij behorend een gezellige kantine. Ook houdt onze vereniging regelmatig een evenement, waaronder het oliebollentoernooi en het starttoernooi. Hier komt altijd veel man op af waardoor dit altijd hele gezellige avonden zijn!

Lijkt volleybal jou leuk en ben jij 7 jaar of ouder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je geïnteresseerd? Kom dan een keer kijken op maandagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur (jeugd) of van 20.00 uur tot 21.00 uur (recreanten) of train natuurlijk gelijk een avond mee!

Volg onze facebook pagina om op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes!