Verheul Bedrijventoernooi 2019 komt er weer aan!
Op donderdag 18 april houden wij een volleybaltoernooi voor bedrijven!
En wat is er nou leuker dan met uw collega's een potje te volleyballen?
Het is gezellig en ondertussen werkt u ook nog aan de teambuilding!

De eerste wedstrijden beginnen om 19.30 uur, dus zorg ervoor dat u ruim van tevoren aanwezig bent! (Aanvang 19.00 uur)
Deelname is GRATIS en uw team moet bestaan uit minstens 6 personen met minimaal 2 vrouwen per team.

Vermeld hierin uw teamnaam en de namen van uw medespelers.
Aanmelden kan tot en met 17 april 22.00 uur.

De vereniging neemt deel aan de NeVoBO-competitie. VVWieringermeer heeft verschillende teams, waaronder Recreanten 1, Recreanten 2, Jeugd A, Jeugd B en Jeugd C. De vereniging speelt elke maandag in de Zuiderzeehal met daarbij behorend een gezellige kantine. Ook houdt onze vereniging regelmatig een evenement, waaronder het oliebollentoernooi en het starttoernooi. Hier komt altijd veel man op af waardoor dit altijd hele gezellige avonden zijn!

Lijkt volleybal jou leuk en ben jij 7 jaar of ouder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je geïnteresseerd? Kom dan een keer kijken op maandagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur (jeugd) of van 20.00 uur tot 21.00 uur (recreanten) of train natuurlijk gelijk een avond mee!

Volg onze facebook pagina om op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes!